Γιώργος Χατζηνάσιος ” Μουσική Αίσθηση” 7 Αυγούστου Κέντρο Διερμηνείας Αμφίπολης

Ο Δήμος μας με χαρά ανακοινώνει την πολυαναμενόμενη παράσταση “Μουσική Αίσθηση”, με κεντρικό πρόσωπο τον καταξιωμένο συνθέτη και πιανίστα, κ. Γιώργο Χατζηνάσιο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου, 9:00 μ.μ., στον αύλιο χώρο του Κέντρου Διερμηνείας στην Αμφίπολη, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία.

Στη σκηνή θα συνοδεύουν τον κ. Χατζηνάσιο η ορχήστρα νέων “Paggaioreites” του σύγχρονου Ωδείου Παγγαίου, καθώς και τρεις αξιόλογες χορωδίες της περιοχής μας:

Η χορωδία του Μουσικοδραματικού Συλλόγου Ροδολίβους “Απόλλων”
Η χορωδία του Συλλόγου Φιλόμουσων Πρώτης “Η Πρόοδος”
Η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Κάριανης “Νέα Γενιά”
Η διεύθυνση των χορωδιών θα είναι υπό την καθοδήγηση της κας Erzebet Korosi, ενώ τη διεύθυνση της ορχήστρας θα αναλάβει ο κ. Μπογιάρης Νίκος.

Η παράσταση “Μουσική Αίσθηση” υπόσχεται να προσφέρει ένα πλούσιο ρεπερτόριο με αγαπημένες μελωδίες και συγκινητικές στιγμές, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη από μουσική και συναίσθημα. Ο κ. Γιώργος Χατζηνάσιος, με την πολυετή εμπειρία και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, σε συνεργασία με τους νέους μουσικούς και τις χορωδίες, θα μαγέψει το κοινό με την τέχνη του.

Προσκαλούμε όλους τους δημότες να παρευρεθούν σε αυτή την ιδιαίτερη μουσική βραδιά και να απολαύσουν από κοντά την τέχνη του κ. Χατζηνάσιου και των ταλαντούχων συμμετεχόντων. Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς και θα ενισχύσει το πολιτιστικό κλίμα της περιοχής μας.

Scroll to Top
Scroll to Top